Royal Canin

royalcaninRoyal Canin heeft voor iedere hond wel een type voer. Wij hebben de prijzen bij de online dierenwinkels vergeleken. Klik op jouw type Royal Canin om de beste prijs te vinden:

Royal Canin X-Small

Royal Canin Mini

Voor kleine hondenrassen (1 tot 10 kilogram):

Royal Canin Medium

Voor hondenrassen met een gewicht van 10 t/m 25 kilogram

Royal Canin Maxi

Hondenvoer voor grote hondenrassen (26 t/m 45 kilogram)

Royal Canin Giant

Voor de grootste hondenrassen (meer dan 45 kilogram)

Speciale voeding van Royal Canin

Royal canin heeft ook een ‘speciale’ lijn. Hierbij moet je denken aan voer speciaal voor sporthonden.

Royal Canin Veterinary Diet

Dit is speciale dieet lijn van Royal Canin met mogelijke oplossingen voor bepaalde gezondheidsproblemen. Het voer is samengesteld op basis van bevindingen uit wetenschappelijk onderzoek. In principe wordt dit voer alleen door dierenartsen verkocht maar sommige webwinkels hebben een dierenarts in dienst en mogen hierdoor het voer ook verkopen.

Royal Canin Vet Care Nutrition

Dit is de gezondheids voeding lijn van Royal Canin die vaak via de dierenarts te verkrijgen is. Honden worden onderverdeeld in groepen afhankelijk van hun grootte, leeftijd en of ze gecastreerd zijn. Vervolgens is dit voer optimaal samengesteld voor deze groep om 5 veel voorkomende gezondheids risico’s voor honden zo veel mogelijk te beperken. Namelijk een gevoelige spijsvertering, slechte mondhygiëne, last van botten of gewrichten, gevoelige huid en overgewicht.

Over Royal Canin

royalcaninHondenvoermerk Royal Canin is al meer dan 40 jaar geleden opgericht door een dierenarts in Frankrijk. Ondertussen is het uitgegroeid tot een van de grootste producenten van hondenvoer in de wereld. De slogan is al die jaren niet veranderd: “Kennis van en respect voor dieren”. Royal Canin heeft de hondenvoer ingedeeld in 4 verschillende type: Mini, Medium, Maxi en Giant. Welk type voer je aan jouw hond moet geven hangt af van het gewicht. Aangezien hondenrassen in gewicht kunnen verschillen van 1kg tot meer dan 80kg is het niet zo gek om te bedenken dat verschillende hondenrassen verschillend type eten nodig hebben. In onderstaande tabel van Royal Canin kun je kijken welk type voer bij jou hond past.

Uiteraard is een groep ook weer opgedeeld in voer voor puppies, volwassen honden en oudere honden. Daarnaast zijn er ook ‘speciale’ type voer voor gevoelige (allergische) honden, honden met overgewicht, honden die gesteriliseerd zijn, etc.

royal canin hondenvoer

Reacties zijn gesloten.