K9 Hondenvoer

k9naturalDat K9 Hondenvoer geen ‘normale’ hondenbrokken zijn dat merk je al gelijk aan de prijs. Per kilogram betaal je ongeveer 10 euro! Maar dit heeft ook een reden, K9 Natural is gevriesdroogde natuurlijke voeding. Vergelijk het met ‘Barfen’, maar dan in een klein zakje.

Direct naar de prijzen, maak een kueze:

Voer

Snacks

Wie niet weet wat Barfen is. Barfen staat voor “Bones And Raw Food”, oftewel botten en rauw voer (meer informatie vind je op Barfplaats). Het idee achter dit voer voor honden is dat de hond afstamt van de wolf, en dat het daarom het beste voor ze is dat eten zoals ze dat vroeger ook in de natuur gewend waren. Dus niet, brokken met toegevoegd meel, vezels, of andere dingen, maar echt rauw vlees.

Veel mensen geven al rauw vlees aan hun honden, maar dit is natuurlijk niet altijd even handig. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat is er niet altijd de mogelijkheid om vlees voor je honden te kopen. Dan is K9 natural heel handig. Dit is namelijk vers voer, maar dan gevriesdroogd. Het zit in een zakje dat je gewoon ongekoelt kan bewaren. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en je hebt een maaltijd voor de hond.

De pakjes zijn 500 gr, dit komt overeen met 2 kg ‘normaal’ voer. Bijvoorbeeld voor een hond van 10kg wordt 50 gram K9 per dag aanbevolen (2% van het lichaamsgewicht). Uit een 500gram pak haal je dan dus 10 porties. Dan is 10 euro opeens niet meer zo duur.

De richtlijnen van de hoeveelheid voor voor iedere hond vind je op de website van k9

Maar nu waar het natuurlijk omgaat hier op hondenvoermerken.nl, de prijzen van k9 Natural hondenvoer, want je wilt natuurlijk wel de beste prijs betalen.

Kies een van de verschillende types en je vindt de prijsvergelijking:

Reacties zijn gesloten.